Ma - Vr 7:30 tot 17:00

Trappen

Hoe gaan we tewerk

Een trap is niet zomaar iets om van A naar B te gaan. Meer en meer wordt er aandacht geschonken aan stijl, en vormgeving. Bij vele mensen staat de trap aan de inkomhal van de woning. Wanneer u mensen ontvangt is dit zowat het eerste wat ze te zien krijgen. Het is dus belangrijk dat u ook hier uw eigen stijl kan insteken.

Vandaar dat wij graag bij u ter plaatse komen om uw wensen te bespreken, zodoende kunnen wij u ook advies geven. Alles wordt opgemeten, u krijgt nadien een offerte toegestuurd met de correcte prijs niet meer. Verder zal u bij de offerte ook een 3D voorstelling van de trap terugvinden. Zo krijgt u al een idee wat u eventueel koopt.

Hoe wordt een trap gemaakt

Na definitieve opmeting wordt uw trap in productie geplaatst. Zowat alles aan de fabricage van de trap gebeurd met de CNC machine. u kan het proces bekijken in het filmpje

Plaatsing van de trap

De plaatsing van de trap gebeurt door ons zelf, uw trap wordt professioneel geplaatst, alles wordt netjes opgekuist. Uw trap wordt afgedekt met een licht zelfklevend afdekvlies dat na het verwijderen geen sporen achterlaat. Zo is uw trap beschermd voor eventuele verdere werkzaamheden.